Wat zijn de andere mogelijkheden.

Door veelzijdigheid van kennis en techniek is het bedrijf uitgegroeid met vele andere mogelijkheden naast kraanverhuur.

  • Staalconstructies: Voor veel staalbedrijven monteren wij de gemaakte constructies, zoals bijvoorbeeld de Schipholtunnel. Dit zijn grote constructiewerken vervaardigd voor bedrijfshallen, kantoorpanden, overkappingen, woningen en trappen, balkon- en bordeshekken. Alle constructies van groot tot klein worden met de juiste precisie gemonteerd.
  • Hoogwerkers: Wij verhuren hoogwerkers in een assortiment van 5 tot 15 meter. Alles wat u nodig heeft om veilig in de hoogte te kunnen werken. Afhankelijk van het werk en de beschikbare ruimte zijn verschillende types beschikbaar. Voor binnen zeer smalle, batterij aangedreven schaarliften met toch een hoog bereik. Voor buitenwerk voorzien we van dieselschaarliften met een hoog bereik en grote platformen.
  • Boten: Door jarenlange ervaring van het hijsen van verschillende boten in en uit het water, kun je wel zeggen dat we er goed in zijn. Met speciale evenaars en brede bootbanden geven wij u de garantie dat uw boot in veilige handen is, en niet zal beschadigen. We hijsen voor havens, verenigingen en particulieren tot hun volle tevredenheid.
  • Rijplaten: Tegenwoordig kunnen slecht begaanbare terreinen makkelijk bereikt worden met rijplaten. Deze sterke platen functioneren als een tijdelijke weg. Wanneer u deze uitlegt, wordt het terrein voor vele machines weer begaanbaar.
  • Heftrucks: De heftrucks gebruiken we meestal op ons eigen terrein of op eigen werk, maar tevens kunnen deze heftrucks op locatie worden ingezet. 
  • Hulpmaterialen: De kranen kunnen worden uitgerust met een pakket aan hulpmaterialen zoals Evenaars, werkbakken en betonkubels. Maar ook beschikken we over (boot)trailers en oprijwagens.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Klik hier